Згадав... багато, що згадав...

Владимир Прохода
            Натхнення тут:
             http://www.stihi.ru/2018/04/06/10708

Згадав...багато, що згадав,
А думав, що давно забулось,
Але у серці відгукнулось
І зрозумів, не там шукав...

Полишив сам о край дороги,
Що дарувала цілий світ,
Дівочу цноту, тіла цвіт
І в кров збивала свої ноги,

Біжучи полем на світанку,
Бо цілу ніч були в траві,
Там де діброви вікові,
Зізнання чули, обіцянку:

Одну кохати цілий вік,
Зв'язати з нею свої мрії,
Але позбавив двох надії,
Як кіт блудливий просто втік...

Згадав,  усе згадав і сором
Не дав заглянути у очі,
Що нагадали ті дівочі,
Бо доля клацнула затвором...


  П.В.М.    02.07.2018г.