Часто лiто блука дощем

Руслан Церковный
Медяній О. В.

Часто літо блукає дощем,
За вікном гомонить негода.
Хай ту душу зриває щем,
Та лікує жіноча врода.

Немов ніч, смолянисті коси,
Сріблом виткані від зірок.
І слова, наче чисті роси,
Що бринять на листах квіток.

Сильна, владна і справедлива,
Горда мати своїх дітей!
У коханні своїм щаслива,
І щаслива серед людей.

Хай ту душу зриває щем,
За вікном гомонить негода,
Часто літо блукає дощем,
Та лікує жіноча врода.

______________________
©R. Tserkovnyy, 2018