Володiння силою

Оксана Майданська
        Ти володієш силою такою,
        Думками лину за тобою.
        У грудях наче птах тріпоче,
        І вирватись з неволі хоче.

        Коли подумаю у жар кидає,
        Червоною стаю як квітка,
        Роки сказали бути тихо,
        Не вилітай із гніздечка свого.

        Щодня й години-як хочеш знай,
        Не забувала Я тебе мій милий.
        Хоч ми зустрілися - ти не жалій,
        Значить було потрібно так - знай .

        І хоч потратив ти дорогоцінний час,
        В житті буває все так не дарма,
        Природа значить відвернула нас,
        Щоб не створили ми тоді гріха.

        Той поцілунок ніжний - теплий,
        Як підпис на обличчю дружби,
        Так Я люблю тебе мій друже,
        Невже Ти можеш вечір той забути.
               
               26.06.2018 рік   О.  Майданська