Лишень пiдняти очi... Й видно?

Зозуля Юрий Павлович
   Темна видалася світлина земної частини Майдану: наразі вона за нижній берег Неба...
   Вступні рядки вищі й дещо пізніші: там-бо вже й дУші славно загиблих; і тим, Героям, — слава...
   А Вам видно?? Чи ви дно??? — Ось, й оберіг, й поріг: аби по бісів ріг; ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня...

   земний — нижчий берег Небу...
   але є й Високий...
...під високую й потребу! 
...в спокій ясноокий!!

   хто, бува, до Нього вхожий...
   в небуденних справах...
...зразу й чув*: зо степом схожий! 
...в зоряних отавах!!

   ба, й вітри за три та стрічні...
   й пустку ж видувають...
...й хмари щастя в зливи вічні! 
...й світлом докриляють!!

   Там, В Купелі, Сонце Сяє...
   Щедро Себе й Бризка...
...й перевізників — немає! 
...а летіти — зблизька!!

   *) "чув" од "чуття" (ну, почуття... ну, "чувства"!), а не вухом...

   Згодом додам відгуки на цю ж (але попередню) публікацію: інші-бо можуть й не статися?