Горнятко кави

Клавдия Дмитрив
Горнятко кави з гущею на  дні…
Воно красиве,аромат чудовий.
Та часто дії робляться марні,
І люди глузд втрачають свій  здоровий.

Горнятко кави,аромат п'янкий
Так манить нас до себе ще здалеку.
Хоч кави смак,зазвичай, є гіркий,
Та ми п'ємо її і в холоди, і в спеку.

Горнятко кави не таке ,як всі…
Воно різниться між усіх посудин.
А кави там налито по вінці,
І смакувать її із пристрастю ми будем.

Горнятко кави…з чим його зрівнять?
Як передать його,не смакувавши?
Тому , ніж що нам хочеться сказать.
Треба подумать добре…ну і завше.

Горнятко кави кожному своє
Й кавова  гуща різно в всіх осяде.
Так і життя у кожного своє,
І зірка долі в гущу нам попаде.

01.07.2018 р.