***

Иван Молодой
Відлетіла душа до небесного війська,
Засвітилася в небі яскрава зоря,
Опинилась в жалобі сім'я українська,
І героя ховає сира та земля.

У останні хвилини горячого бою,
Подивившись угору в небесну блакить,
Він упав, захистив Україну собою,
Залишивши по собі тугу що болить.
Ц
І пішов, в світі все він покинув,
За собою лишивши лиш пам'яті тінь,
Так для для світу він справді на вічно загинув,
Та героєм пішов в небеса, в височінь.