Музика фотртеп ано!

Мира Лис
Музика на  фортепіано
Торкається струн душі!
Клавіші несамовито
Порушують звук тиші !

Неначе хочуть розказати
Що значить чорне – біло !
Ноти хочуть зазирнути
Туди , де ховається біль.

Біль від несправедливого життя
Біль від нещирого кохання.
Біль від постійного каяття
Від важкого розставання.

Його хочеться заглушити
Заховати кудись далеко.
Біль хочеться відпустити
Із птахами у синє небо.

Та чомусь не получається
Забутися і відірватися.
Натомість ти мучишся
Думаєш «Коли закінчиться?

Коли зможеш почати
Жити з нової сторінки ?
Свої умови диктувати
І чекати надійної руки.

Чекати на нове життя
На нове щире кохання,
На нове відкриття
Чекати нового бажання.

Відповідь на усе проста-
Потрібно просто Діяти.
Потрібно знайти ключа
І потрібні двері відкрити.


Усе у наших руках!!!
У наших мріях і думках.
І музика фортепіано
Звучить у наших вухах!!!