Обривки думок

Олександр Мачула
Характерною ознакою розумної жінки є її здатність в підходящий момент включити режим „Дура“, а потім своєчасно його вимкнути.

Якби всі отримували по їх справам, ніхто б не зміг уникнуть батога.

В контексті заяви Президента про завершення судової реформи в Україні пропозиції в наш час вирішувати спори цивілізовано, тобто в судах, – виглядають не тільки, як знущання над уявою про правосуддя, але й над здоровим глуздом взагалі!..

Я твердо переконаний в тому, що титульна нація не повинна жити гірше за національні меншини!

Подорожуючи просторами інтернету, переконуєшся в тому, що противники української мови не володіють на достатньому рівні навіть російською...

Життя – смертельно небезпечна штука, живим із нього вибратись ніяк…

У китайців нічого не буває просто так – у них усе по феншую.

Якщо не працює мозок, повинні трудитись кінцівки.

Не можна вважати вільною людину, яка не здатна свобідно мислити.

Надії на справедливого президента чи депутатів будь-кого з депутатів без втілення в життя ефективного механізму функціонування в країні державної влади всіх рівнів – всього лиш утопія!

Першочерговою метою народу України повинно бути не обрання Президента чи Верховної ради, а реальне втілення в життя чіткого механізму функціонування державної влади всіх рівнів в країні з тотальним і ефективний контролем за нею з боку самого джерела цієї влади!