От Бога дадено е всеки от мъжете и всякоя жена

Данаил-Петров-Досев
Да имат всеки своя свобода
Наричана от иисуса зрънце вяра
Но то е собственост на бог дадено ни от прилика завинаги

Аз го смишлявам сякаш прясно мляко парещо върху език и гърло

При война се случва волята на Тервел да обгърне омуртаговата
Както иисусовата петровата

Такива са ти поверени .