***

Нила Волкова
У чарівливі вечори,
Коли душа душі співала,
Кохання дійсність фарбувало
У найніжніші кольори.

Від кого хто чого хотів?
І не було обом спасіння…
Цвіла поезія осіння
У зливі слів і почуттів.

Та стало все, чомусь, не миле.
Ми розлучилися – так треба.
І Муза утекла від тебе.
У мене ліра заніміла…

2018