Горе

Александр Зубрий
...Казали мені і свої, і чужі,
Що в збірках єднаю «неправильно» твори,
Тож буду - невизнаним. Теж мені горе!
Слова ж тих «експертів» - не гострі ножі.

Робив я й роблю, що мені до душі,
Бо щеплення файне від критиків маю –
Я вирок правдивий в день Суду чекаю,
Де зникнуть оцінок людських міражі.

Отож, вибачайте, поважні мужі!
Дві мови я знову з’єднаю у збірках,
І тим пропишуся на творчих задвірках,
Де дихати легше, ніж в ситій олжі…

06.07.2018