Цiкава закономiрнiсть

Олександр Мачула
Кохання підкоряє всі віки,
від літнього пенька й до молодого.
Завжди мене бентежили дівки,
які влюблялись раптом… у старого!

Цікаво, чим та кицька надихалась,
собі як обирала мужика,
та я не чув, щоб котрась закохалась
у слюсаря, консьєржа, двірника…

Аналогічне постає питання,
на ньому не один уже спіткнувсь,
як молодих почуєш белькотання,
що під вінець ведуть… старих бабусь.

Між них немає швачок, прибиральниць,
відсутні санітарки, кухарки…
У всі часи старих не безприданниць
вели до шлюбу спритні юнаки!

31.05.2018