Я знову бачу сни

Олександр Мачула
Тендітну, в сукенці шкільній,
із бантами у косах,
зустрів з країни юних мрій
тебе русоволосу!

У білих гольфах, каблучки
та фартушок ажурний,
і оченята-світлячки –
увесь "прикид" гламурний...

У літні ці, поважні, дні
назвав би те я шалом,
та саме з юності мені
наснилась на Купала.

Давно не відчував весни
на дні душі своєї,
але я знову бачу сни,
часів весни тієї…

07.07.2018