Джулай морнинг

Росен Русев
ДЖУЛАЙ МОРНИНГ
Автор: Р. Русев               

Розова утрин,
сънни цветя
и разбудени птици.
Юлското утро
в лъчите от слънце
окъпа морето.
Кротна вълна,
стана светло
и дойде радостта