Валентинi Малiй

Олександр Мачула
Малій не спиться знову Валентині –
жене думки о третій ночі з пліч.
Знайома багатьом сумна картина –
подушка, простирадло, темна ніч...
Опівночі на небо й я дивлюся,
де молодик мандрує поміж зір.
Ту маячню мерщій гони, Валюсю,
все буде добре, ти мені повір!

08.07.2018