Обiйми

Константин Черемисинов
                Обійми..

Так хочеться з тобою говорити
Про те, що зовсім не болить душа,
Іще про те, як хтів би воду пити
З долонь твоїх повільно.. Не спеша..

Так хочеться з тобою говорити,
Як сумно й лагідно мені.. Все водночас..
Про що не міг без тебе, навіть, жити,
Хотів би говорити.. Я.. Для нас..

Так хочеться тебе ми обійняти,
Притиснути до серця, мов дитя..
І пестити тебе.. І цілувати,
Продовжуючи нас обох в життя..

   
                08.07.2018р.
                16:50