Гоп! Стоп! Не спiши!

Виктор Кубрик
Украинская песня в коей есть добрый юмор и большой смысл!

Действующие лица:

Иванко-ветреный хлопец, разгуляй :))
Маруся-девушка,которая любит другого.
Янка-серьезная, с мудринкой девушка.
Гарна(красивая) девушка-девушка, которая любит Иванка
Хлопци, сваты и др.-жители из небольшого украинского поселка, где и происходят наши действия.


УКРАИНСКАЯ ВЕСЕЛАЯ ПЕСНЯ, КОТОРАЯ СВОИМ СМЫСЛОМ ДОСТУПНА ДЛЯ ЛЮБОГО ЖИТЕЛЯ ИЗ
СЛАВЯНСКИХ НАРОДОВ


Іванко хлопців зазиває,
Душу їм всю розкриває...
Ой, хлопці, любі, друзі
Пішли свататись до Марусі!

Хлопці з нього всі сміються,
Жарти всюду роздаються:
Так, вона із іншого ж села!
Так, із іншим вже давно гуля!

Гоп! Стоп! Не спіши!
До дівчат собі іди!
Гоп! Стоп! Ти знайди,
А потім нас веди!

Вийшов хлопець на дорогу,
А на зустріч Янка йде по воду...
Задивився, закохався
І до неї заличався!

А вона вже усе зна
І йому відповіда:
Ти ж любиш лиш Марусю,
Не томи ти мою душу!

Гоп! Стоп! Не спіши!
Ти дівчат не сміши!
Гоп! Стоп! Коли любиш,
То так бистро не розлюбиш!

Гоп! Стоп! Калачі!
Лижить Іванко на печі!
І не знає що через хату
Йдуть свати до його тату!

І не зна що вона
Дуже гарна дівчина!
А він любить вже другу
І кричить: не піду!

Гоп! Стоп! Дурачина!
Уся душа твоя брихлива!
Гоп! Стоп! Не бриши!
Сам з собою тай живи!



Девушки! Делайте себе выводы!
Любите тех, кто вам верен!