Вiдкривай! Це я на порозi

Дарья Ярга
Відкривай! Це я на порозі,
шкребусь неначе труп у морзі,
не бійся, ти мене знаєш - я осінь.
Впусти мене дверима,
тихо, мов сірий туман,
інакше- шибки геть
і в чорнилах диван.
Прийми мене, довірся смутку
відкрию я ще більший шарм.
Візьми мене, хоч на хвилинку,
візьми, бо взимку залишся сам...

2014 "Бессонница"