Приречена

Светлана Камышная
Приречена на любов,
Не вирватися з тих пут,
Приречена на любов,
Потрапила в глухий кут.
В нім лише один суб'єкт,
А інших, там вже нема,
Єдиний він твій об'єкт,
Приреченість, то тюрма,
Приречена назавжди?!
Чи може лише на час?
Аби не було біди,
Життя перевірить вас.
Приреченій буть не слід,
Залежність жахлива річ,
Зникає навколишній світ,
День, ранок, шалена ніч.
Себе віддаси цілком,
Буває що і на вік,
Можливо щаслива ти,
Якщо, то твій чоловік.