Доля

Натали Бондаренко Защепкина
Навчилась  я міцно
Триматись за долю.
В житті радість з горем
Ідуть до кінця.

А місяць і сонце
Беру я з собою,
Хоч зрада і помста
Руйнують серця.

Я к сонце за зливою,
Щастя за горем,
Надія з бідою,
За недругом друг…

Пройдуть неодмінно,
Хоч горе з журбою
Здається забрали
Надію із рук.

Та ранок весняний
Знов сонцем засяє,
І місяць коханням
Знов в серце війде.

Добром шастя стане
І доля бажана
З коханням, піснями
До тебе прийде…

8.07.2018