Дай Боже щастя в д тях

Светлана Камышная
Яке то щастя, коли маєш сина,
Він є твій захисник, твоя опора.
Твоя надія, він твоя дитина,
Здається ще малий був тільки вчора.
Сьогодні чоловік відповідальний,
І він будує вже своє життя,
Садок і школа - спогади то дальні...
Він вже дорослий, він вже не дитя.
Як швидко час збігає в цьому світі,
Миттєво виростають наші діти,
А ми сивіємо і дякуємо Богу,
Що нам дарує в дітях допомогу.
Дай Боже вам дітей, а в дітях щастя!
Щоб по життю йшли наче до причастя.
Добро творити, жити у благочесті,
Та мудрих рішень їм на перехресті.