Пробач

Светлана Камышная
Пробач собі, пробач йому,
Таке життя, така є доля,
Тебе я сестро обійму,
Скажу: на те є Божа воля.
Ти не сумуй, іди вперед,
Не озираючись, так часто,
Нехай нагадує портрет,
Що було в тебе справжнє щастя!