Покайтеся...

Раиса Андрейчук
Покайтеся, люди, зверніться до неба.
Зло не переможе, не вірте, не треба!
Схиліться в молитві, чиніть добрі вчинки -
Дасть втомленим душам й серцям відпочинку!

Очистить гріхи, відведе від спокуси -
Син Божий - Пречистий, Преславний Ісусе.
Від бід відведе, суму, гніву і болю,
Дасть щастя впізнати, достаток і долю.

Навчить і утішить, не дасть вам пропасти.
До прірви не дасть, в нечистоти, вам, впасти!
Дасть вирішить все, що роками турбує,
Здоров*я і сили, життя відбудує!

Дасть сонечку, дощику, вітру радіти.
Зумійте повірить Йому, полюбити!
Позбавить від сліз, дасть покою й терпіння...
Дарує любов, благодать і спасіння!