Домагой

Сергей Заграбайло
Усі ми любимо футбол
Дивитись, грати, вболівати,
А восьме диво світу – гол,
Для кожного маленьке свято.
Та свят поменшало у нас,
Прийшли з війною московіти,
Крим захопили і Донбас
І воротар хлопчина вбитий.
А скільки хлопців зараз там,
Яким би у футбол ганяти,
ПасАм радіти і фінтам,
Тримати м’яч, а не гранати.
Лиш світу байдуже війна,
У захваті від мундіалю,
Проблема в нього лиш одна:
Кому дістануться медалі?
У полі воїн лиш один,
Хоч він хорват, та наш герой,
Народу свого славний син,
Якого звати ДОМАГОЙ.
Запам’ятаємо ж його,
Зірвалась Раша мов на міні,
А він сказав то лиш всього
Два слова : «СЛАВА УКРАЇНІ!»