Кад сам те видела

Драгана Старчевич
Кад сам те видела
Нисам могла знати
Да ће ме та љубав
Тако уздрмати

Кад сам те видела
Схватила сам тада
Да се стари живот мој
Руши као зграда

Кад сам те видела
Желела сам снажно
Да заувек љубим те
Јер то беше важно

Кад сам те видела
Нисам могла знати
Да ти желиш више
Но што могу дати

Кад сам те видела
Нисам знала јасно
Да те ја већ губим
И да све је касно


Београд, 11.7.2018.