Кохаю тебе

Татьяна Дерновая
Твої очі сині, як волошки.
Уста червоні -  маків пелюстки.
Стан стрункий, як у тополі в полі.
Причарувала мене назавжди.

Приспів:
Кохаю тебе, я кохаю
І нікому скривдить не дам.
Без тебе, життя я не маю,
Нікому тебе не віддам.

Ти, як сонечко, світиш для мене
І  зігріваєш сердечко мені.
Ти чарівна – єдина для мене,
Кращої в світі не має мені.

Приспів: …

Хай сонечко, для нас, в небі сяє
І квіти, завжди, цвітуть у саду.
Зі мною є, дівчина кохана
І з нею, в житті, я щастя знайду.

Приспів: …