Самогубство гумореска

Валерий Сентюрин
На  підоконня  забралася
Жінка  молода,
І  так,  щоб  чуло  пів  міста.
В  весь  опір  вола

Та  скільки  ж  терпіть  буду
Цього  кобеля,
Та  друга  б  за  твої  зради
Голову  знесла,
Та  ти  ж  мене  ізвів, замучив,
Ти  ж  просто  свиня
В  тебе  совісті  чи  сраму 
І  на  грам  нема,
А  якщо  зальєш  ти  бельки,
То  тоді  вже  я
На  край  світа   боса  б  бігла
Твар  ти,  скажу  я

Зараз  стрибну
І  хай  совість  тебе  замордує,
За  цього  кобеля  гублю  себе,
Хай  все  місто  чує,
Люди  добрі,  людиночки,
Ви  мене  не  лайте,
А  ось цьому  волоцюзі
Руки  не  давайте
Хай  же  зна  оця  скотина…
Що,  вже  час  стрибать?
Перестань,  руки  зламаю,
Ти  мене  штовхать