Зiзнання

Андрей Головня
Я не хочу тебе відпускати
Із обіймів своїх, ні на мить,
Бо знайшовши, боюся втрачати,
Щоб про втрачене сльози не лить...

Та якщо й відпущу, - не забуду...
І відчувши,як душу шкребе,
Я мерщій повертатися буду,
Щоб завжди зігрівати тебе!