Хiба

Ксения Ротман
Хіба можна закохатись у диво:
Подих щастя та пітьми хлопчик,
Що йде за мрією сміливо,
В елегантність суворих сорочок?

Хіба можна закохатись у голос
Відтінку темряви і світла,
Ніжний, лагідний, мов лотос,
Мов квітка, яка щойно розквітла?

Хіба можна закохатись у ноти
Музики, легкі та величаві,
До душі непомітний дотик,
І у пальці, що торкаються клавіш?

Хіба можна закохатись у таємницю,
Незвичайну і водночас чудову,
У бажання вільної птиці,
Потрапити в тенета ці випадково?

Хіба можна закохатись у пісню,
Котра щосекунди змушує всміхатись,
У джерело натхнення вічне,
Скажи, як же тут не закохатись?