***

Мелике
Немає слів,є тільки мрії
Німе мовчання, пустота
Немає від розлуки протидії
Вона та сама, саме та

Ти бачиш ліс, не бачиш листя
Ти бачиш день, не бачиш ніч
Життя сплелись в тугеє ниття
Не підкидай дрова у піч

Ти знаєш тих хто був,хто зараз
І сенсу в том знанні нема
Нема дітей, немає старост
Лише всебічне забуття

Ти любиш апельсини, друже
Але ж на них є аллергія
Теє,чого нема ти любиш
І є одна завітна мрія

На склоні майже вимершего світу
Сторіччя за сторіччям все летить
Підкинь мене ж на цю орбіту
Де я піймаю ту єдину мить

Підтримка досить кльова штука
Ти щось грустив і ось я тут
І та проклятая розлука
Забула взяти парашут

Вона біжить,кінця не бачить
А ми сміємося, мій друг
Ії не можна не пробачить
Чи ми цінили б миті без розлук?

Життя будують на контрастах
Як пише добре доктор Фрейд
Якщо вже їсти зубну пасту
То в кітелі, та вийшовши на рейд

Якщо стидишся себе ти, людино
То що ти є на цій землі?
І в тебе винні влада і країна
Вини не бачиш на своєм чолі

Ти хочеш щоб було все добре
А що ти робиш для цього?
Не робиш, так сиди там скромно
Поки не вдієш нічого

Немає винних, є лиш люди
І всі ми люди, абсолютно всі
І не вини того ж Іуду
Хто знає,будеш й ти на колесі

Найгірше те, що ти не бачиш
Сліпий в душі,перед очами страх
За правду може й не пробачиш
Ніхто не вирішить хто друг, хто враг

Можливо не фіософ я, творець
Можливо світові моралі ні к чому
Та скоро вже прийде всьому кінець
Зведеться все земне та й к одному.