Знову битва?

Олександр Мачула
Про чесність, принциповість і відкритість
з усіх каналів „слуги“ нам кричать;
свої з трудом скривають лоск та ситість,
за власні ж статки – мов німі мовчать.

Щоб ситуацію у зРаді змалювати,
багато добирать не треба слів –
на голоси погляньте депутатів,
як зачищають ЦеВеКовський хлів.

Питання це стоїть ще з того часу,
на пам’яті курйозний інцидент,
як підрахуєм оголошений дочасно
умовно-достроковий президент.

Взяла вже старт свій виборча гарячка,
знов вартість місць у ЦВК росте
а кандидатам дошкуля сверблячка –
тож чесність виборів – питання не пусте!

Як виборна розпочалась гонитва,
вся чесна та прозора як ніде,
чому ж така повномасштабна битва
за підрахуїв знову в зРаді йде?!

14.07.2018