укрзалiзниця

Алексей Иванович Цуркан
Душа сьогодні картава,
Тіло сьогодні - в'язниця.
Забери мене звідси,
Відвези до моря.
Покровителько,
Божевільних.
Пресвята,
Укрзалізниця!

Весь багаж мій зі мною,
Насіння думок у кишені,
Лишу про всяк випадок
Номер телефона.
І то не мій, а якогось там Жені.
Хай йому цілодобово дзвонять,
Переполохані,
нестримані люди.
А я тим часом буду пити вино,
Або цілуватиму море у груди.

Буду ходити небом,
Спускатися з неба в гори.
Зустріну тебе, розгладжу 
зморшки.
Розіллю минуле,
По стаканам
Незакінченної розмови.

Буде сходити сонце
Свіже, тепле, рожеве.
Ти будеш дивитись на нього,
Я буду дивитись на тебе.
І буде все так як треба,
Ранок, асфальт пекучий
Провідник, благаю сховай
за пазуху
Забери звідси,
Допоки не піздно,
Допоки рішучий.

#стихоцуркан