От слёз дождя родится жизнь в лугах

Александр Гульстен
" Якоже бо аще снидет дождь или снег с небесе, и не возвратится, дондеже напоит землю, и родит, и прозябнет, и даст семя сеющему, и хлеб в снедь: тако будет глагол Мой, иже аще изыдет из уст Моих, не возвратится ко Мне тощь, дондеже (вся), елика восхотех, и поспешу пути твоя и заповеди Моя" (Ис. 55: 10-11)




От слёз дождя  родится жизнь в лугах,
Ручьи, сухие влагой напивая…
Так Благодать Творца, что зреет в небесах,
Сердца иссохшие и души оживляет.


16 июля 2018