Напиши мене пастелями, прозою, без пунктуацij...

Миклош Форма
Напиши мене пастелями, прозою, без пунктуації...
Я сама поставлю наголос, кому, крапку і тире.
Чоловічий комплімент – найкраща в світі ілюстрація
до жіночого характеру, та, що за душу бере.

Напиши мене щасливою. Як – ти знаєш, мій художнику.
Напиши мене оголеною, ніжною, мов літній сон.
Напиши мене черницею – за молитвою набожною.
Напиши, як разом молимось – пристрасно і в унісон.

Сотвори мене усміхненою: просто  – жінкою жаданою.
Колір фарб не має значення – будуть ті, що обереш...
Напиши мене щасливою – напиши мене коханою.
Тою – щирою і ніжною, що до серця пригорнеш...