Нiчне

Вера Свистун
Запалить темінь ліхтарі -
дарунком місячній порі.

- Зірок скарби! -

У напівпогляді - тону.
Чи усвідомлю глибину?

- Люблю! Люби! -

Чомусь сльозина засріблить,
- Потрібен! - заволає мить.

- Не загуби! -