Бердянська висота

Олександр Мачула
В Дніпрі горить Бердянська висота –
то Самозахист став у оборону.
Збентежила кого картина та –
вставай на захист правди і закону!

Хіба так можна жити в наші дні,
знущатися над глуздом і над правом?
Всі небайдужі люди в цій борні
виходять захистить свою державу!

Не ту, не крамарів і посіпак,
а нашу Неньку, волю і свободу.
Для патріотів це не просто знак,
це знак для українського народу!

17.07.2018