Не переплутай...

Сазонов В.П.
Не переплутай небо
З зірками, що в калюжі…
Здавалося – так треба,
Хотілося, так дуже!

Вбачалося – простягнеш
Правицю і торкнешся…
А може… навіть заміж
І… щем солодкий в серці…

Ці зорі просто поряд,
Блискучі та бажанні…
Це не калюжа, - море,
Не просто щем, - кохання!

Неначе дивна казка,
З дитинства , що минуло,
Немов би мами ласка;
Життя, що промайнуло

Очікуванням щастя,
Надіями та болем…
Зірки такі хвилясті!
Такі нестримні зорі!

Душа за щастям тужить,
Але, спитай у себе:
Зірки це у калюжі,
Чи зорі, що на небі…