Мiж кригою i полум! ям

Алёна Шинкаренко
Не про мене твої думки,
Не про тебе мої слова.
Доля пише нові рядки,
"Ні" шепочуть наші вуста.
І зтирає пам"ять сліди,
Мов нічого і не було.
Догорають щастя мости,
І для інших сонця тепло.

Приспів:
Між кригою і полум"ям,
Між зневірою і вірою,
Між правдою і неправдою
Десь заблукали ми.
Любов звела нас з розуму,
В мить розлука стала мірою,
Всі почуття враз – завадою,
Вогнем серед зими.

Знов гортає час сторінки.
І минуле не повернуть.
Швидко пролітають роки,
Складно так, та не в цьому суть.
Ми з тобою просто чужі,
Ми з тобою інші давно.
Почуття усі на межі,
Де вина – тепер все одно.