Брендi

Алёна Шинкаренко
Розмови мимоволі,
І келих бренді вдолі,
Між нами знов нерозуміння.
Біль каже, що ніколи,
І марнота навколо,
Нерівні перегони,
Лише вода точить каміння.

Приспів:
Піднімем келих бренді за любов,
Піднімем келих бренді за розлуку.
Один, одна – неспівпадіння знов,
Повільно щастя відпускає руку.
Піднімем келих бренді за тепер,
Піднімем келих бренді за минуле.
Інакше, не таке все відтепер,
Яскраво почуття вмить спалахнули,
Та якось непомітно промайнули.

По краплі п"єм кохання,
В очах у нас прохання,
Чому все має бути проти.
На відповідь питання,
Замість "прощай" – вітання,
І знову хвилювання,
Сміється самота навпроти.