Голос серця

Алёна Шинкаренко
Розум каже мені "відпусти",
Голос серця благає "пробач".
Можна знову кохання знайти
Серед болі й минулих невдач.
Можна правду почути в брехні,
І побачити сонце крізь хмар.
Легко подих відчути в дощі,
І майбутнього пити нектар.

Приспів:
Цілим по цілому,
Ділиться – ділимо,
Віриться – віримо
В те, що відбувається,
Так, як відчувається.
Веснами, зимами,
Прозами, римами,
Руками-крилами
В гору підіймаємось,
З подихом зливаємось.

Замолить можна вірою гріх,
У небес попросить каяття.
І змінити всі правила в грі,
Наче човен на хвилях життя.