Про мурашок для д тей

Светлана Камышная
Мурашина хатка сховалась у лісі,
Серед трав високих, в зелених кущах.
В прохолодно тихому і зручному місті,
Там де не гніздився велетенський птах.
Тут свої є стежки, є свої дороги,
Мурашиний мирний йде тут караван,
Трудорі мурашки йдуть нога-у-ногу,
Піднімають вище мурашок курган.
По доріжкам ходять вже для них знайомим,
І несуть на собі, непосильну кладь,
Іх мета велика, тільки їм відома,
І за ради неї треба працювать.