Я ще навчуся бути жiнкою

Вера Бондаренко-Михайлова
Я ще навчуся бути жінкою.
Я заведусь,немов пружинкою.
Мої стремління ще відлякують.
Та я навчуся тобі дякувать.

Я стану вітерцем обізнаним,
Коли спекотно - освіжу невпізнана,
Коли заспрагнеш, я водицею
Жагу втамую, мов з криниці я.

Невже відпустиш в світ самотньою?
Я вже поєднана з тобою сотами.
Медами щедрими в тобі розлита я.
Не розлучити нас - єством сповиті ми.