Видрада

Виталий Костылёв
Малюнок на стіні, графіті,
Чомусь так виразно говорить,
Нема кому дітей зайняти,
Життя складне, бо грошей не знаходять.

Ось роспис за кутком на домі,
Для несвідомого каракулі якісь,
Але то зле, то мафія говорить,
Де можна наркоту купити.

У двір машина заїзжає,
Вікно відкрите, гроші простягни,
Готову дозу віддадуть відразу,
Зайди за хату, та ширнись.

Оце так сервіс, нам і не снився,
Дарує всім, хто тільки захотів,
Хазяїн у наживі опинився,
Не бачить та не чує плачу матерів.

Довкола діти, сервіс бачать,
На їжу гроші економлять,
Бо заборонене солодке мабуть,
Себе та молодість ганоблять.

А заборонити, боронь Боже,
Хазяїн хто, то наші з Ради,
Мільярдів не нажили, то негоже,
Хапають гроші, їм відрада.

26.06.2018 р.
Запоріжжя