Нове

Виталий Костылёв
Новий день розпочни, розминайся,
Так, щоб кісточки тріщали,
Холодною водою обмивайся,
До рота щітку кинь, щоб зуби блищали.

Тоді смачної кави приготуй,
Та пригощай дітей, дружину,
Легкий сніданок відкуштуй,
Ще на десерт дадуть малину.

Крокуй на працю, гроші заробляй,
Бо жити, їсти за щось треба,
Дадуть додаток, бери, не відмовляй,
Сягнули ціни вже до неба.

Принось до праці щось нове,
Негоже тупцювати на одному,
Нове заставить працювати, бо складне,
Жити хочемо вже по-новому.

Новий день відійшов, вже нема,
Вечеря надходить звана,
Повечеряй, робив не дарма,
Хай смакує каша манна.

Повний кухоль налий узвару,
Увімкни телевізор, футбол дивися,
Не заводь у хаті ніяких чвар,
За новим днем до ліжка ложися.

    27.06.2018 р.               
    Запоріжжя