Люблю звучання цього слова

Ангелина Длинка
Люблю Тебе Єрусалиме,
Люблю звучання цього слова,
Люблю Тебе Єрусалиме,
Й Тебе співаю знову й знову!
Святий Всесильний Граде Миру,
До Тебе ручку простягаю,
Й прошу Тебе нехай же злими
Путями воєн не ступаю!
Святий Всесильний Граде Радість!
А зараз воєн лють літає!
Так хай Твоя Всесильна Кріпость
Від стріл лукавого спасає!
І так стою, стояти буду,
І очі в небо і блакиттю,
Ти огортаєш, диво-чудо!
Роса небес - златою ниттю!
Її хватаю цю подію,
І насищаюсь диво-даром,
І вже дитя свою надію
Трудом Твоїм в життя вплітає!
Моя ти нитко, не скінчайся,
Моя! Моя! Плетись клубками!
І ткає долю Град мій Щастя,
Й ростуть міста Його ділами!
Крилами Ангелів сокрита,
Дитина к Богу припадає,
Єрусалиму свята сила
До Свого Серця пригортає.
Люблю звучання цього слова...
Люблю...безкінечно