Долю проклинала...

Татьяна Дерновая
Зозуля в лісі кукувала,
Свого коханого чекала.
Кукувала, щоб з шляху не збився
І до неї, щоб не запізнився.

Кукувала все кукувала.
В люстерко своє заглядала.
Чепурилась вона, чепурилась.
Не з’явився – вона зажурилась…

В лісі зозуля горювала
І свої сльози проливала.
Важку долю свою проклинала,
Що вона коханнячка не мала.

Чому у світі так буває,
Що вас кохання обминає?
У інших кохання забагато -
Пошани до нього малувато…