Когато някога

Величка Николова -Литатру 1
Знам, че не зная как, къде, кога,
но някога ще литна към простора,
там, ще пребъда в Синята луна,
а любовта ми - ще ви е опора.

Със обич силна ще ви призова
на 20 май пред лунната пътека.
Звездици ще ви дам от вечността
и обич, плуваща полека- лека!

Автор – Величка Николова – Литатру 1