Viata

Юрий Татомиров
         18.07.2018.
   N O V O S I B I R S K
         (M o l d.)
Din cer coboara pana pe pamant
O raza lucitoare si ma cheama

Sa o urmez pasind necontenit,
Pasind voios pe-a fericirii cale.

Imi amintesc de clipa cea de ieri...
Spuneind la toti ca viata e frumoasa...

Ea este scumpa c-a un giuvaier
Si dulce ca al florilor mireasma.

O,viata cat de sfanta esti,
Mii drag in tine sa traesc,

O,viata cat de scumpa esti...
In ritmul vremii treci firesc

Te rog c-a sa mai zabovesti
O , viata cat de scurta esti.

Tu ma insotesti oriunde m-as afla,
Si ma conduci pe-un drum fara de seama,

Mi-e drag sa fiu cu tine alaturea...
Mi-e trist ca tineretea se destrama.

Nu e pacat sa merg in urma ta,
Nu e pacat sa-ti sorb mereu cantarea,

O,viata cit de mult cu tine-as vrea,
Sa cant pana la ultima suflare.