Побуду с тобою. Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
ПОБУДУ З ТОБОЮ. Лiдiя Скрипка

Зиркнув місяць крізь тонку фіранку,
Стіни стали за мить розписні.
Не буди мене, милий, до ранку,
Най побуду з тобою вві сні.

Ти приходиш в мій сон, як причастя,
І за руку ведеш у гаї.
Дай відчути краплиночку щастя,
Дай послухати спів солов’їв.

Тут за вiкнами сиро, iмлисто,
Ми ж блукаємо вдвох по веснi.
Не буди! Не збентежуй зумисно,
Не стирай нiжним доторком снiв.

Розумiю твою забаганку -
Притулитись душею душi.
Все одно, не розбурхуй до ранку,
Зрiють в снах i для тебе вiршi.
---------------------------
"Побуду с тобою" Лидия Скрипка

Месяц светит, сквозь тюль растревожа,
И рисует цветы на стене.
Разбуди меня, милый, попозже,
Пусть побуду с тобою во сне.

Ты приходишь в мой сон, как причастье,
На луга мы уходим вдвоём.
Дай почувствовать капельку счастья,
Чтобы пела душа соловьём.

Тут за окнами сыро, туманно,
Мы же бродим по тропам весны.
Не буди! Не волнуй слишком рано,
Не стирай жестом ласковым сны.

Я каприз твой вполне понимаю:
Прикоснуться душою к душе.
Всё равно, не буди, умоляю,
Ведь во сне зреют рифмы уже. (26.04.2020)