Велич небес

Виктория 75
Сонце в дорозі, далеко вже схід.
Звичні для нього небесні простори.
Хмари у них визначають кордони:
Змінюють контури, тягнеться слід

Смуги  рожевої, наче політ
ПтАха, з  якоїсь дивної казки.
Небо  вдягає рідкісні маски.
Там неможливо затримати мить!

Так ось  і щастя, на скатертині,
Швидко несеться, спіймаєш його?
Будеш спроможний добитись свого?
Завтра, сьогодні, зАвжди і  нині
Треба  цінити кожну хвилину!
Так, бо життя таке швидкоплинне!

17.07.2018